Esbjerg Ordningen

ESBJERG ORDNINGEN

Esbjerg ordningen er et tæt samarbejde mellem eliteidrætsklubber, ungdomsuddannelser og Esbjerg Kommune om talentudvikling. Samarbejdet sikrer dig som udøver optimale betingelser for at kombinere ungdomsuddannelse med eliteidræt. Ordningen er fleksibel, og bygges individuelt op omkring dig som udøver.

 

HVAD FÅR DU SOM UDØVER?

Uddannelsesmentor

Uddannelsesinstitutionens mentor er din primære kontaktperson, og sikrer – i et samarbejde med de respektive idrætsklubber - en overordnet sammenhæng i uddannelsesforløbet.

 

Buddyordning

Du har mulighed for at få en studiekammerat tilknyttet, som kan hjælpe dig med at opbygge netværk, tage notater og holde dig fagligt opdateret, hvis du er fraværende.

 

Mulighed for genlæsningstimer

Afhængig af din mængde af godkendt fravær, vil der, efter behov, være mulighed for at etablere genlæsningstimer i dine undervisningsfag. Dette sker i et samråd mellem dig som udøver, uddannelsesmentoren samt dine undervisere.

 

Vejledning og sparring gennem veletableret elitenetværk

Gennem vores veletablerede netværk har du mulighed for at få vejledning og sparring – både i forhold til din idræt, din uddannelse og til din travle hverdag som eliteidrætsudøver.

 

Idrætsklinik og fysioterapeuter

Du har mulighed for at benytte vores fysioterapeuter samt idrætsklinikken, som er bemandet af erfarne læger med et højt fagligt niveau, der alle har et stort kendskab til idrættens mangfoldige skadesmønstre.

 

Kontakt

For yderligere oplysninger om Esbjerg Ordningen kan du kontakte din klub eller Anna Bach Kristensen, eliteidrætskonsulent ved Esbjerg Kommune ank22@esbjergkommune.dk eller tlf. 76 16 15 80.

 

Du kan læse mere på vores hjemmeside:

www.eliteidraetesbjerg.esbjergkommune.dk

EN BY I UDVIKLING

Esbjerg har altid været præget af viljen til forandring.

Esbjerg blev ”født” for ca. 150 år siden, da Danmark mistede sine havne på Vestkysten efter de slesvigske krige. Med stor hast anlagde man Esbjerg Havn, og Esbjerg by opstod i kølvandet af havnen. ...

 

Læs mere...

 

 

ESBJERG ORDNINGEN

Esbjerg ordningen er et tæt samarbejde mellem eliteidrætsklubber, ungdomsuddannelser og Esbjerg Kommune om talentudvikling. Samarbejdet sikrer dig som udøver optimale betingelser for at kombinere u...

 

Læs mere...

 

 

Bolig

EN HØJ HAMBURGER

Esbjerg Sports College er opført i 2014 og har plads til op til 30 elever.

Colleget er centralt placeret, så eleverne for mulighed for at bo lige op ad træningsfaciliteterne. Det er et 11 etagers højhus med 1 ½ og 2 - værelses lejligheder. Der er indrettet et stort fælles...

 

Læs mere...

 

Kontakt

Esbjerg Sports College

Esbjerg Sports College
Grådybet 73 E
6700 Esbjerg
Telefon: 76 11 42 21
Mail: kontakt@esbjergsportscollege.dk

 

Læs mere...